De Zuivelfamilie

Onze familie, onze boeren

Onze boeren bieden eerlijke producten

Een waardig product van onze boeren

Onze boeren staan voor eerlijke producten. De melk die bij de boer vandaan komt is onbewerkt en puur. In Nederland mag je alleen Rauwe Melk rechtstreeks vanaf de boerderij verkopen.

Je kunt de Rauwe Melk proberen en kopen bij één van onze boeren. De boeren zijn in verschillende provincies te vinden in ons mooie land.
Geef jij onze boeren ook eens een bezoekje?

De Rauwe Melk mag alleen verkocht worden via een Melktap. De melktap is speciaal ontwikkeld voor de verkoop van Rauwe melk. Iedere boer die lid is van de Zuivelfamilie heeft zo’n speciale melktap. De melktap wordt verkocht via Thompe BV. Voor meer informatie over de melktap kunt u de website van Thompe bezoeken.

Bekijk onze familieleden, onze boeren per provincie

IJsboerderij Boereijs Akkrum (Friesland)

Op de melkveehouderij van Wiebren en Veroni Veldstra worden zo’n 120 melkkoeien gemolken m.b.v. een melkrobot. Van een gedeelte van de melk wordt sinds 1999 overheerlijk ijs gemaakt en in de boerderijwinkel verkocht. Aangezien de vraag naar streekproducten, waaronder de eigen melk, steeds groter werd is in 2017 gestart met de verkoop van onze melk via de Melktap.

Melk Delicatesse Zwiggelte

Melk Delicatesse is door Roland Brink en Anita Koops opgericht in 2016. We willen u met Melk Delicatesse een heerlijk, onbewerkt en bijzonder product aanbieden rechtstreeks vanaf het melkveebedrijf met als doel melk beschikbaar te stellen welke door bijna iedereen geconsumeerd kan worden.

Biologisch melkveebedrijf Hillekens Hoeve

Hallo allemaal, wij zijn Jack en Annelies Verhulst van biologisch melkveebedrijf Hillekens Hoeve van. Ons bedrijf bevindt zich in de Hillekense Polder, die is gelegen in het westelijk buitengebied van Etten-Leur. Wij hebben een melktap op ons erf geplaatst, waaruit u zelf rauwe, biologische A2A2-melk kunt tappen.

Familie Teunissen

Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in (melk) veehouderij. Verkoop van verse melk en eieren. Tevens voorzien wij in een rustplek voor (toeristische) voorbijgangers.

Landbouwbedrijf Franssen

Hallo allemaal wij zijn de familie Franssen! Ik (Anita) heb samen met mijn man Ruud een melkveehouderij in het mooie Geuldal in Zuid-Limburg.

Melktap De Goorsebrug

Wij zijn een rundveebedrijf met 100 melkkoeien, ongeveer 50/50 rood/zwartbonte koeien. Wij verkopen onze melk via een melktap op het eigen erf. Onder de naam Melktap De Goorsebrug. Verder maken wij zelf yoghurt, vanille yoghurt en yoghurt met vruchten. Deze verkopen wij ook in ons melkhuisje en tevens verkopen wij scharreleieren van onze eigen kippen. Onze koeien lopen jaarlijks 120 dagen en 6 uur per dag buiten, dus met oprecht mag de melk Weidemelk genoemd worden.

Melktap De Hugtenhoeve

Ik ben Mark Verdonschot, een jonge agrarisch ondernemer. Mijn passie is onze koeien! Graag laat ik iedereen zien wat wij allemaal doen op ons melkveebedrijf.

Zuivelboerderij Avezaat

Wij zijn een boerderij waarbij we een gedeelte van onze melk verkopen en verzuivelen. We maken vla, yoghurt, karnemelk, boter en kaas. Dit is allemaal op "vlog" standaard wat inhoudt dat we onze koeien voeren zonder producten met "gen" techniek.

Ontdek onze melk

Neem contact op